Du er endnu ikke logget ind.

Om Wastenet

Velkommen til informationsnetværket wastenet.dk.
 
Miljø- og affaldsområdet er for mange et uoverskueligt område. Det kan være vanskeligt, i dagens mange andre vigtige gøremål, ligeledes at følge med i udviklingen i den grundlæggende miljølovgivning og de fra kommune til kommune forskellige gældende regulativer. Vi oplever dagligt den usikkerhed mange virksomheder oplever, i forbindelse med de problemstillinger og spørgsmål der dukker op, når det handler om miljø og affald.
 
Ligeledes er det et faktum, at det er mere end vanskeligt at følge med i konkurrencesituationen og prisudviklingen på dette marked. Hvad er f.eks. markedsprisen på leje af de mange forskellige typer af containere? Hvad er markedsprisen på tømning af disse? Hvad kan man forvente at få for sine genbrugsfraktioner såsom pap, papir, plastfolier og metaller?
 
Disse spørgsmål kan der findes svar på i informationsnetværket wastenet.dk.
 
Vi har bygget dette informationsnetværk for at sikre at netværkets medlemmer får let adgang til vigtige informationer, eksempelvis informationer omkring affaldsregistrering og udfyldelse af stamkort. Ligeledes vil vi sikre netværkets medlemmer, at de gennem medlemskabet får et redskab der kan være medvirkende til at minimere omkostninger. Dette sker ved hjælp af oplysninger om gode konkurrencedygtige markedspriser på eksempelvis leje og tømning af containere, samt en indsigt i, til hvilke priser genbrugsfraktioner p.t. handles.
 
Et andet vigtig område er nyheder. Det kan være nyt om ændrede lovgivningsmæssige bestemmelser eller nyt op udviklingen i eksempelvis priser på pap. Vi registrerer de vigtige nyheder i netværkets nyhedssektion, og informerer derefter alle medlemmerne om, at der nu er registreret en information som det kan være relevant at læse. Vi ”prikker” netværkets medlemmer på skulderen, og gør på denne vis opmærksom på ny vigtig information.
 
wastenet.dk. indeholder allerede nu også speciel sektion om elektronikaffald, lyskilder, batterier m.v., information om korrekt kildesortering, rubrik ”spørg om affald” og meget meget mere.
 
Netværket udbygges konstant. Der vil løbende blive opbygget nye sektioner. Målet er, at der i dette netværk skal kunne findes alle relevante oplysninger når det handler om miljø og affaldsområdet.
 
Et 12 måneders medlemskab af wastenet.dk. koster kun kr. 1.450,00 + moms.
 
Tilmelding kan ske her
Wastenet   ·   WasteLand Technology   ·   Waste Group Denmark   ·   Kærvej 8   ·   2970 Hørsholm